Terug naar huis

20 mei: verzoek nieuwe lading door deelnemer 1e actie
13 juni: actie open, in afwachting op goedkeuring
19 juni: actie publiekelijk
30 juni: deelname niet meer mogelijk
9 juli: bestelling geplaatstDe voornaamste reden dat ik geinteresseerd ben in de producten van Suede Hills is dat ze het lichaam ondersteunen in het behouden van een gezonde zuur-base balans van het bloed. Waarom dat belangrijk is kunnen we misschien in het forum bespreken, maar los van dat is met name Stevia ook nog eens buitengewoon smakelijke zoetstof.Mijn eerste ervaring met inkoopacties was op m'n 16e nog op het GoT forum, voor DangerDan waterkoelingproducten. Op inkoopacties.net enkele georganiseerd en zo ongeveer sinds de opening van SK.net hier aanwezig. Vorige de stevia actie volgens planning voldaan.Ik heb mijn acties liefst kort maar krachtig. Bestellen kan tot en met 30 juni - betalen tot en met 7 juli waarna de bestelling hopelijk op 8 juli verzonden wordt en 1 tot 2 weken later arriveert in Nederland. Dit kan uitlopen mochten de minimale bestelhoeveelheden niet gehaald worden..Wie is de leverancier?

Suede Hills. Bekijk hun intro filmpje hier.Nog steeds de enige die ik gevonden heb met gecertificeerd biologische geteelde Stevia. Bovendien mensen die ik mijn geld gun. De correspondentie met hun is te lezen op het forum.

Hoezo is dit een non-profit actie?

Geld verdienen moet ook gebeuren, maar ik vind het ook prima als ik quite speel. De prijzen zijn daarom zonder winst marge, wat ik eraan verdien mogen jullie zelf bepalen middels donaties.

Hoe is de prijs tot stand gekomen?

De deal met Suede Hills is dat we net als de vorige keer de verzendkosten naar Nederland niet hoeven te betalen. Andere kosten zijn niet van toepassing want het is een cadeau'tje van m'n tante uit Canada

Bij het starten van deze actie stond de Canadese dollar op 0,70. Van de vorige actie weet ik dat daar de komende maand nog wat schommelingen kunnen zijn en dus om safe te zijn hanteer ik 5% marge. Omdat de verzending naar NL ons cadeau wordt gedaan kunnen de prijzen op de website van Suede Hills simpelweg met 0,735 vermenigvuldigd worden. Mocht de schommeling trouwens in mijn voordeel zijn dan is dat mijn voordeel. Eigenlijk mag dat niet bij een non-profit maar ik ga niet een uur lang internet bankieren voor mogelijk die paar centen. Sue me.

Verkochten ze vorige keer alleen zakjes van 50 gram, nu ook zakken van 10 keer zoveel. Het scheelt dus als we de grootste zak kopen en dat ik er dan kleinere zakjes van maak. Bovendien kunnen we dan precies een gewenste hoeveelheid bestellen. Ter vergelijking;

Kant&klaar zakje 50 gram = 12,46
50 gram uit de grote zak = 9,71

Please denk eraan dat ik straks al die zakjes ga zitten afwegen mocht je geld over hebben voor een donatie

Verder heb ik de gramprijs moeten afronden van bvb 0,193 naar 0,20 omdat sk.net geen 3 cijfers achter de komma doet. hopelijk dekt dat verschil de creditcard kosten..


© Copyright 2005-2011