Terug naar huis

Aangezien de actie nu in de afrondingsfase zit, zou ik graag aan iedereen willen vragen om de bestelling af te ronden door te betalen..

14 september 2011 Actie open!
16 september 2011 Vandaag ga ik de eerste betalingen controleren en morgen zullen de eerste pakketten de deur uit gaan.
17 september 2011 Vandaag heb ik al een aantal pakketten ingepakt. Helaas ben ik er niet aan toegekomen om ze nog naar het postkantoor te brengen. Deze zullen maandag verzonden worden.
19 september 2011 De eerste 16 pakketten zijn verstuurd. weer behoorlijk wat betalingen kunnen bevestigen en ga daarom vanavond weer inpakken.
20 september 2011 Weer wat pakketten ingepakt en een aantal pakketten verstuurd.
21 september 2011 15 pakketten ingepakt en een aantal pakketten verstuurd. Uiteraard ook weer wat betalingen kunnen bevestigen.
22 september 2011 Helaas kan ik waarschijnlijk tot zaterdag niet in het pand waar de artikelen staan, dus zal ik dan pas weer gaan inpakken. Ik ga uiteraard mijn best doen om alsnog iets te regelen, zodat iedereen zo snel mogelijk zijn spullen binnen heeft!
24 september 2011 Vandaag kan ik weer in het pand, dus zal er weer ingepakt gaan worden. Naar verwachting zullen de pakketten dan maandag op de post gaan.
26 september 2011 Vandaag helaas niet toegekomen aan verzending. Morgen gaan de pakketten zeker op de post.
28 september 2011 Weer wat pakketten verzonden.
29 september 2011 Weer aantal betalingen kunnen bevestigen en ga morgen dus wat pakketten gereed maken voor verzending.
30 september 2011 Pakketten gereed gemaakt voor verzending en een mailing de deur uit gedaan aan een ieder die nog niet heeft betaald.
1 oktober 2011 Aangezien de animo wel zo'n beetje over is, wil ik de actie langzaamaan gaan beŽindigen. Graag de oproep aan een ieder die nog niet heeft betaald, dit alsnog te doen of de bestelling te verwijderen. Geeft weer wat overzicht
3 oktober 2011 Vandaag weer wat pakketten de deur uit gedaan.
Woensdag volgt de volgende zending.
4 oktober 2011 Eerder dan gepland de pakketten gereed kunnen maken. Dus kunnen ze zeer waarschijnlijk morgen op de post!
13 oktober 2011 Morgen gaan de ingepakte pakketten de deur uit. Door drukte iets later dan gepland.

Het valt me op dat behoorlijk wat mensen vergeten een verzendmethode te selecteren en meteen betalen. Denk er a.u.b. aan om OOK een verzendmethode te selecteren! Het kost me namelijk heel wat extra tijd om hier iedere keer achteraan te gaan en dat gaat dan weer ten koste van het verwerken van andere bestellingen..
Het betreffen thinclients van het merk Igel, type 2510 met Win XP embedded.

Deze Thinclients kostten nieuw ruim Euro 200,- - Euro 300,- en worden tijdens deze SK actie voor een zeer aantrekkelijke prijs (Euro 25,-) aangeboden!

Tot slot heb ik een aantal usb mini trackball keyboardjes liggen, die ook voor een zeer aantrekkelijke prijs (Euro 7,50) aangeschaft kunnen worden!

Alle producten zijn opgekocht van een bedrijf en zijn dus gebruikt (inclusief de daarbij horende gebruikers sporen)!
Onderstaande Linux varianten zijn op de Thinclients werkend getest (door SKers):
Linux Slax
TinyCoreLinux
Puppy Linux
Porteus

Manuals, firmware en drivers (2510 XP smart)

Uitgebreide specificatiekaart

3th party site met handige how-to's!
Ik ben dus Mike, 26 jaar, ben werkzaam als customer support employee bij een internationaal bedrijf en ben woonachtig in Brabant.
Dit betreft mijn 3e SK actie. Hiervoor heb ik succesvol een tweetal S-ATA kabel acties afgerond.
Alle artikelen kunnen per direct geleverd worden.
Aangezien de Thinclients niet bij mij thuis staan (maar opgeslagen zo'n 10km vanaf mijn huis), zal ik proberen 2 a 3 keer per week een aantal bestellingen de deur uit doen.
Voor vragen kun je een mailtje sturen naar: italomike [apedinges] hotmail.com
Uiteraard kan het forum hier ook goed voor gebruikt worden.© Copyright 2005-2011